Închide meniul

Atacantul renegat de Gigi Becali este aproape de revenirea în Liga 1. Semnează cu un club de tradiție din România

Alexandru Ivan Publicat: 30 ianuarie 2021, 9:53

Reclamă
Atacantul renegat de Gigi Becali este aproape de revenirea în Liga 1. Semnează cu un club de tradiție din România

Hepta

Gigi Becali | patronul lui FCSB

Petre a fost împrumutat de FCSB în Serie B, la Cosenza, la începutul acestui sezon. Presa din Italia notează că agentul acestuia i-a informat deja pe italieni că Petre își dorește să plece. Potrivit consenzachannel, cea mai probabilă destinație a sa este UTA Arad. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Petre, aproape de transferul la UTA Arad 

Italienii s-au angajat să-i plătească 500.000 de euro lui Gigi Becali pentru un transfer definitiv al românului. Cu toate acestea, Cosenza este dispusă să încheie conturile cu fostul jucător de la FCSB încă din această iarnă. 

Adrian Petre a crescut în loturile de juniori de la UTA Arad. De altfel, cea mai bună perioadă din cariera sa a cunoscut-o în componența arădenilor.  

El a strâns 41 de apariții pentru UTA și a înregistrat 31 de goluri și două pase decisive pentru “Bătrâna Doamnă”. Evoluțiile sale bune de la UTA i-au adus un transfer la Esbjerg, pentru 500.000 euro. 

Adrian Petre a dezamăgit la FCSB 

FCSB îl transfera în urmă cu un an pe atacantul de 22 de ani, însă Petre nu s-a impus în echipa lui Gigi Becali. El a strâns doar 16 meciuri pentru “roș-albaștrii”, perioadă în care a marcat de trei ori și a oferit un assist. Cu toate acestea, Petre a declarat că nu regretă transferul la FCSB.

Reclamă

El a sperat să-și reintre în formă la Consenza, însă nu a reușit să se impună nici în Serie B. Adrian Petre a bifat doar nouă apariții pentru italieni, fără să reușească să înscrie vreun gol. În prezent, acesta este cotat la 800.000 euro.  

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri Vezi toate știrile
Citește și