Închide meniul

Atacantul renegat de Gigi Becali este aproape de revenirea în Liga 1. Semnează cu un club de tradiție din România

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 ianuarie 2021, 9:53

Atacantul renegat de Gigi Becali este aproape de revenirea în Liga 1. Semnează cu un club de tradiție din România

Hepta

Gigi Becali | patronul lui FCSB

Petre a fost împrumutat de FCSB în Serie B, la Cosenza, la începutul acestui sezon. Presa din Italia notează că agentul acestuia i-a informat deja pe italieni că Petre își dorește să plece. Potrivit consenzachannel, cea mai probabilă destinație a sa este UTA Arad. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Petre, aproape de transferul la UTA Arad 

Italienii s-au angajat să-i plătească 500.000 de euro lui Gigi Becali pentru un transfer definitiv al românului. Cu toate acestea, Cosenza este dispusă să încheie conturile cu fostul jucător de la FCSB încă din această iarnă. 

Adrian Petre a crescut în loturile de juniori de la UTA Arad. De altfel, cea mai bună perioadă din cariera sa a cunoscut-o în componența arădenilor.  

El a strâns 41 de apariții pentru UTA și a înregistrat 31 de goluri și două pase decisive pentru “Bătrâna Doamnă”. Evoluțiile sale bune de la UTA i-au adus un transfer la Esbjerg, pentru 500.000 euro. 

Adrian Petre a dezamăgit la FCSB 

FCSB îl transfera în urmă cu un an pe atacantul de 22 de ani, însă Petre nu s-a impus în echipa lui Gigi Becali. El a strâns doar 16 meciuri pentru “roș-albaștrii”, perioadă în care a marcat de trei ori și a oferit un assist. Cu toate acestea, Petre a declarat că nu regretă transferul la FCSB.

Reclamă

El a sperat să-și reintre în formă la Consenza, însă nu a reușit să se impună nici în Serie B. Adrian Petre a bifat doar nouă apariții pentru italieni, fără să reușească să înscrie vreun gol. În prezent, acesta este cotat la 800.000 euro.  

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și