Închide meniul

“Va deveni mai mare decât Mutu!”. Fanii lui Parma sunt în al nouălea cer, după transferul lui Dennis Man. "Este achiziția perfectă!"

Alexandru Ivan Publicat: 29 ianuarie 2021, 17:35

Reclamă
“Va deveni mai mare decât Mutu!”. Fanii lui Parma sunt în al nouălea cer, după transferul lui Dennis Man. "Este achiziția perfectă!"

Parma Calcio 1913

Dennis Man, lăudat de fanii lui Parma

Parma l-a prezentat oficial pe Dennis Man, care v-a purta tricoul cu numărul 98 la noua sa echipă. Fanii formației din Serie A sunt absolut încântați de mutarea realizată de favoriți. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, speranța fanilor Parmei

"O să fie mai bun decât Robben, l-am văzut în Liga 1!”, "Nu v-ați înșelat cu transferul. Va deveni mai mare decât Mutu, veți vedea”, au fost unele dintre cele mai optimiste mesaje.

“Îți mulțumim Kyle Krause (n.r.- președintele clubului) pentru că l-ai adus pe Dennis Man la Parma. Asta înseamnă că ascultați părerea suporterilor”, a scris un alt suporter al Parmei pe Twitter. 

“Dennis Man este achiziția perfectă care să o ajute pe Parma să înscrie mai multe goluri. Este un jucător foarte versatil și complet. Aducerea unui nou român este un plus, iar el deja are 17 goluri înscrise in acest sezon. A fost excelent și pentru echipa natională”, a transmis şi un alt fan al Parmei. 

Reclamă

Dennis Man, chemat să o salveze pe Parma de la retrogradare 

Parma are un sezon complicat în Serie A. Echipa lui Man și Mihăilă este pe penultimul loc în campionat și fără victorie de la finalul lunii noiembrie.  

Parma se va deplasa în următoarea etapă pe terenul lui Napoli, iar Dennis Man își poate face debutul în fața unor adversari de top precum Insigne sau Mertens.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul român ar putea intra direct în primul “11” al echipei lui D’Aversa, în conditiile în care Gervinho este pe picior de plecare. 22 de ani are Dennis Man, fiind cotat la 6,5 milioane de euro. 

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și