Închide meniul

“Va deveni mai mare decât Mutu!”. Fanii lui Parma sunt în al nouălea cer, după transferul lui Dennis Man. "Este achiziția perfectă!"

Alexandru Ivan Publicat: 29 ianuarie 2021, 17:35

Reclamă
“Va deveni mai mare decât Mutu!”. Fanii lui Parma sunt în al nouălea cer, după transferul lui Dennis Man. "Este achiziția perfectă!"

Parma Calcio 1913

Dennis Man, lăudat de fanii lui Parma

Parma l-a prezentat oficial pe Dennis Man, care v-a purta tricoul cu numărul 98 la noua sa echipă. Fanii formației din Serie A sunt absolut încântați de mutarea realizată de favoriți. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, speranța fanilor Parmei

"O să fie mai bun decât Robben, l-am văzut în Liga 1!”, "Nu v-ați înșelat cu transferul. Va deveni mai mare decât Mutu, veți vedea”, au fost unele dintre cele mai optimiste mesaje.

“Îți mulțumim Kyle Krause (n.r.- președintele clubului) pentru că l-ai adus pe Dennis Man la Parma. Asta înseamnă că ascultați părerea suporterilor”, a scris un alt suporter al Parmei pe Twitter. 

“Dennis Man este achiziția perfectă care să o ajute pe Parma să înscrie mai multe goluri. Este un jucător foarte versatil și complet. Aducerea unui nou român este un plus, iar el deja are 17 goluri înscrise in acest sezon. A fost excelent și pentru echipa natională”, a transmis şi un alt fan al Parmei. 

Reclamă

Dennis Man, chemat să o salveze pe Parma de la retrogradare 

Parma are un sezon complicat în Serie A. Echipa lui Man și Mihăilă este pe penultimul loc în campionat și fără victorie de la finalul lunii noiembrie.  

Parma se va deplasa în următoarea etapă pe terenul lui Napoli, iar Dennis Man își poate face debutul în fața unor adversari de top precum Insigne sau Mertens.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul român ar putea intra direct în primul “11” al echipei lui D’Aversa, în conditiile în care Gervinho este pe picior de plecare. 22 de ani are Dennis Man, fiind cotat la 6,5 milioane de euro. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și