Închide meniul

Cum poate Ianis Hagi scrie istorie la Rangers! "Eşti tânăr şi crezi că ştii totul". Sfaturi de la o legendă a lui Manchester United

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 12:41

Cum poate Ianis Hagi scrie istorie la Rangers! "Eşti tânăr şi crezi că ştii totul". Sfaturi de la o legendă a lui Manchester United

ProfimediaImages

Ianis Hagi, lăudat de Dimitar Berbatov

"Ianis Hagi are dificultate cu numărul de meciuri, nu joacă prea multe şi e greu pentru un jucător tânăr. Am trecut şi eu prin aceste perioade. Eşti tânăr şi crezi că ştii totul. Am învăţat că trebuie să ai răbdare în anumite momente. Faci un pas în spate cu speranţa să faci apoi doi în faţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dimitar Berbatov: El va fi mereu comparat cu tatăl lui, Gheorghe Hagi

El joacă pentru o echipă mare şi nu va fi titular de câte ori ar dori. Trebuie să profite de şansele date. Poate fi supărat şi dezamăgit, dar trebuie să ai un anturaj potrivit în aceste momente. E talentat şi trebuie să rămână puternic. Să sperăm că va reuşi în continuare în Scoţia. 

Nu îţi doreşti să te întorci acasă, vrei să joci în aceste campionate. Steven Gerrard este în control şi el va lua deciziile. El va fi mereu comparat cu tatăl lui, Gheorghe Hagi, care a fost un jucător genial", a spus Berbatov, într-un interviu acordat pentru o casă de pariuri.

Ianis Hagi se află la Rangers din ianuarie 2020, când a fost împrumutat de la Genk. Scoțienii au fost cuceriți de prestațiile românului și l-au transferat definitiv în vara aceluiași an pentru 3,5 milioane de euro.

Ianis Hagi are 29 de meciuri disputate în toate competițiile pentru Rangers în acest sezon, reușind să înscrie de patru ori și să ofere 11 pase decisive. El este cotat la 6 milioane de euro, conform transfermarkt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și