Închide meniul

Cum poate Ianis Hagi scrie istorie la Rangers! "Eşti tânăr şi crezi că ştii totul". Sfaturi de la o legendă a lui Manchester United

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 12:41

Cum poate Ianis Hagi scrie istorie la Rangers! "Eşti tânăr şi crezi că ştii totul". Sfaturi de la o legendă a lui Manchester United

ProfimediaImages

Ianis Hagi, lăudat de Dimitar Berbatov

"Ianis Hagi are dificultate cu numărul de meciuri, nu joacă prea multe şi e greu pentru un jucător tânăr. Am trecut şi eu prin aceste perioade. Eşti tânăr şi crezi că ştii totul. Am învăţat că trebuie să ai răbdare în anumite momente. Faci un pas în spate cu speranţa să faci apoi doi în faţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dimitar Berbatov: El va fi mereu comparat cu tatăl lui, Gheorghe Hagi

El joacă pentru o echipă mare şi nu va fi titular de câte ori ar dori. Trebuie să profite de şansele date. Poate fi supărat şi dezamăgit, dar trebuie să ai un anturaj potrivit în aceste momente. E talentat şi trebuie să rămână puternic. Să sperăm că va reuşi în continuare în Scoţia. 

Nu îţi doreşti să te întorci acasă, vrei să joci în aceste campionate. Steven Gerrard este în control şi el va lua deciziile. El va fi mereu comparat cu tatăl lui, Gheorghe Hagi, care a fost un jucător genial", a spus Berbatov, într-un interviu acordat pentru o casă de pariuri.

Ianis Hagi se află la Rangers din ianuarie 2020, când a fost împrumutat de la Genk. Scoțienii au fost cuceriți de prestațiile românului și l-au transferat definitiv în vara aceluiași an pentru 3,5 milioane de euro.

Ianis Hagi are 29 de meciuri disputate în toate competițiile pentru Rangers în acest sezon, reușind să înscrie de patru ori și să ofere 11 pase decisive. El este cotat la 6 milioane de euro, conform transfermarkt.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și