Închide meniul

OFICIAL | Martin Odegaard a semnat cu Arsenal. "E un vis pentru mine să joc în Premier League"

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 11:00

Reclamă
OFICIAL | Martin Odegaard a semnat cu Arsenal. "E un vis pentru mine să joc în Premier League"

Twitter Arsenal

Martin Odegaard a semnat cu Arsenal

"Am vorbit cu Arteta înainte să vin aici şi discuţia a fost crucială. A fost un lucru foarte important pentru mine. E un manager de top şi îmi plac ideile lui şi cum vede fotbalul", a spus Odegaard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El va purta tricoul cu numărul 11 la Arsenal. "Tot timpul a fost un vis pentru mine să joc în Premier League. Totdeauna mi-a plăcut cum joacă Arsenal şi totul despre club. E un vis împlinit din mai multe puncte de vedere. Cesc Fabregas a fost idolul meu", a mai spus Odegaard. 

Martin Odegaard, împrumutat la Arsenal

Martin Odegaard e cotat de transfermarkt.de la 40 de milioane de euro şi vine la Arsenal după 9 meciuri disputate în acest sezon petru Real Madrid, echipa care plătea pentru el, în 2015, trei milioane de euro. 

Norvegianul a fost adus de la Stromsgodset, dar nu a făcut faţă la Real Madrid, fiind împrumutat în mai multe rânduri de-a lungul anilor, la Heerenveen, Vitesse sau Real Sociedad. Pentru naţională, el a adunat 25 de meciuri, marcând şi un gol.

"Martin este un jucător pe care îl ştim foarte bine şi care este încă tânăr. A jucat la un nivel înalt de o perioadă de timp. Ne va ajuta cu calitatea lui în ofensivă. Se va integra uşor în planurile noastre", a spus managerul lui Arsenal, Mikel Arteta.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și