Închide meniul

Dan Petrescu, discurs în stilul caracteristic după ce Kayserispor a fost distrusă de Fenerbahce: "Poate chiar va lua titlul anul acesta"

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2021, 20:04

Reclamă
Dan Petrescu, discurs în stilul caracteristic după ce Kayserispor a fost distrusă de Fenerbahce: "Poate chiar va lua titlul anul acesta"

Hepta

Fnerbahce - Kayserispor 3-0

Dan Petrescu spune că Fenerbahce este printre pincipalele favorite la titlu în Turcia în acest sezon. Românul a rămas cu o singură victorie pe banca lui Kayserispor, după 0-3 cu Fener. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu : “Nu e ușor să vorbești după un asemenea eșec” 

“Bineînțeles, nu e ușor să vorbești după un asemenea eșec. Fenerbahce a câștigat meritat partida, a fost echipa mai bună. Ne-au dominat de la un cap la altul. Noi n-am jucat așa cum ar fi trebuit.  

Fener e una dintre cele mai puternice echipe din campionat, poate chiar va lua titlul anul acesta. Nu e ușor să joci împotriva unei astfel de formații. Am făcut tot posibilul, dar nu ne-a ieșit deloc”, a spus Petrescu după partida cu Fenerbahce. 

Dan Petrescu rămâne cu o singură victorie de când a preluat-o pe Kayserispor. Formația fostului tehnician de la CFR Cluj a învins-o în runda precedentă pe Istanbul Bașakșehir cu 2-0, grație unei duble semnate de Denis Alibec. 

Dan Petrescu, misiune dificilă la Kayserispor 

Kayserispor se menține deasupra liniei roșii, dar va avea de dus o luptă crâncenă pentru evitarea retrogradării. Programul echipei lui Dan Petrescu este unul infernal în următoarea perioadă. 

Reclamă

Kayserispor se va duela cu Kasimpasa și Alanyaspor în următoarele două etape, după care va avea meciuri directe cu două contracandidate la evitarea retrogradării, Erzurum BB și Ankaragucu. 

Echipa lui Dan Petrescu este pe poziția a 17-a în Super Liga Turciei, la egalitate de puncte cu Genclerbirligi, ocupanta primului loc de sub linia retrogradării.  

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și