Închide meniul

Dan Petrescu, discurs în stilul caracteristic după ce Kayserispor a fost distrusă de Fenerbahce: "Poate chiar va lua titlul anul acesta"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2021, 20:04

Dan Petrescu, discurs în stilul caracteristic după ce Kayserispor a fost distrusă de Fenerbahce: "Poate chiar va lua titlul anul acesta"

Hepta

Fnerbahce - Kayserispor 3-0

Dan Petrescu spune că Fenerbahce este printre pincipalele favorite la titlu în Turcia în acest sezon. Românul a rămas cu o singură victorie pe banca lui Kayserispor, după 0-3 cu Fener. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu : “Nu e ușor să vorbești după un asemenea eșec” 

“Bineînțeles, nu e ușor să vorbești după un asemenea eșec. Fenerbahce a câștigat meritat partida, a fost echipa mai bună. Ne-au dominat de la un cap la altul. Noi n-am jucat așa cum ar fi trebuit.  

Fener e una dintre cele mai puternice echipe din campionat, poate chiar va lua titlul anul acesta. Nu e ușor să joci împotriva unei astfel de formații. Am făcut tot posibilul, dar nu ne-a ieșit deloc”, a spus Petrescu după partida cu Fenerbahce. 

Dan Petrescu rămâne cu o singură victorie de când a preluat-o pe Kayserispor. Formația fostului tehnician de la CFR Cluj a învins-o în runda precedentă pe Istanbul Bașakșehir cu 2-0, grație unei duble semnate de Denis Alibec. 

Dan Petrescu, misiune dificilă la Kayserispor 

Kayserispor se menține deasupra liniei roșii, dar va avea de dus o luptă crâncenă pentru evitarea retrogradării. Programul echipei lui Dan Petrescu este unul infernal în următoarea perioadă. 

Reclamă

Kayserispor se va duela cu Kasimpasa și Alanyaspor în următoarele două etape, după care va avea meciuri directe cu două contracandidate la evitarea retrogradării, Erzurum BB și Ankaragucu. 

Echipa lui Dan Petrescu este pe poziția a 17-a în Super Liga Turciei, la egalitate de puncte cu Genclerbirligi, ocupanta primului loc de sub linia retrogradării.  

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și