Închide meniul

Fenerbahce – Kayserispor 3-0. Seară de coșmar pentru Dan Petrescu. Apărarea "Bursucului", făcută șah mat

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2021, 14:39

Reclamă
Fenerbahce – Kayserispor 3-0. Seară de coșmar pentru Dan Petrescu. Apărarea "Bursucului", făcută șah mat

Twitter Kayserispor

Fenerbahce - Kayserispor

Fenerbahce – Kayserispor 3-0

Min 90: Arbitrul fluieră finalul jocului. Fenerbahce se impune fără emoții în fața echipei lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min 86: GOOOL Fenerbahce! Cisse duce scorul la 3-0 în favoarea gazdelor. Dan Petrescu are o seară de coșmar.

Min 53: GOOL Fenerbahce! Samatta majorează avantajul echipei sale!

Min 45: Arbitrul fluiera finalul primei reprize

Min 20: GOOOL Fenerbahce! Thiam deschide scorul după o fază superbă.

Reclamă

Min. 1: A început partida.

Fenerbahce: Bayindir – Sangare – Aziz – Szalai – Erkin – Tufan – Luiz Gustavo – Valencia – Pelkas – Samatta – Thiam. 

Antrenor: Erol Bulut. 

Reclamă 4 / 0/3

Kayserispor: Alemdar – Behich – Kolovetsios – Săpunaru – Kvrzic – Attamah – Campanharo – Pedro Henrique – Avramovski – Lennon – Kanga Aka.  

Antrenor: Dan Petrescu 

Înaintea acestui meci, Fenerbahce se află pe locul al treilea în Super Lig. Formația din Istanbul tocmai a oficializat transferul lui Mesut Ozil și nu-și permite pași greșiți în lupta pentru titlu cu Galatasaray și Besiktas. După ce a scos doar o remiză în etapa trecută cu Sivasspor, Fener va accepta doar victoria în partida cu echipa lui Dan Petrescu. 

De cealaltă parte, echipa românului duce o lupta strânsă pentru evitarea retogradării. Kayserispor s-a aflat până nu demult pe ultimul loc în Super Lig, dar a înregistrat două victorii cruciale până la venirea lui Dan Petrescu.

“Bursucul” a continuat seria pozitivă a turcilor și a obținut o victorie de senzație cu Istanbul Bașakșehir în runda precedentă, 2-0 grație unei “duble” semnate de Denis Alibec. Aflată pe poziția a 17-a, Kayserispor poate mări distanța față de primul loc retrogradabil la trei puncte în cazul unui succes cu Fenerbahce.  

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și