Închide meniul

Ianis Hagi i-a înnebunit pe fanii lui Rangers! “A fost absolut fantastic” Românul este cel mai bun pasator din Scoţia! "E de clasă mondială"

Alexandru Ivan Publicat: 23 ianuarie 2021, 16:02

Reclamă
Ianis Hagi i-a înnebunit pe fanii lui Rangers! “A fost absolut fantastic” Românul este cel mai bun pasator din Scoţia! "E de clasă mondială"

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi, meci perfect

Ianis Hagi a fost integralist în meciul cu Ross County. Rangers s-a impus cu 5-0, iar românul a făcut un meci de excepție. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, meci excelent pentru Rangers 

Ianis a atins o performanță incredibilă. Hagi Jr. a furnizat un assist în meciul cu Ross County și l-a egalat astfel, în clasamentul celor mai buni pasatori din Premiership, pe coechipierul James Tavernier. Cei doi își împart prima poziție cu câte nouă pase decisive. 

Ianis Hagi i-a încântat pe fanii lui Rangers cu evoluția din meciul cu Ross County. Suporterii și-au arătat entuziasmul pe rețelele de socializare. 

“În 13 meciuri ca titular, Ianis Hagi are 3 goluri și 9 assist-uri pentru Rangers. Românul defilează în campionat”, a transmis un fan al lui Rangers pe Twitter. 

Reclamă

“Ianis Hagi a fost absolut fantastic în această seară”, a scris un alt suporter al scoțienilor. 

Evoluția românului a mai fost catalogată drept “una de clasă mondială”. Ianis Hagi devine unul dintre idolii de pe Ibrox Stadium. 

Reclamă 4 / 0/3

În total, Ianis Hagi a strâns 21 de prezențe în Premiership și a marcat trei goluri. El este cotat la 6 milioane de euro, conform Transfermarkt.  

Victorie confortabila pentru Rangers

Rangers nu a avut emoții cu Ross County. Formația antrenată de Steven Gerrard a intrat cu un avantaj de trei goluri la cabine, după reușitele lui Ryan Kent, Helander și Aribo. Ianis Hagi a ieșit la rampă în minutul 66, când a pasat decisiv la golul lui Ryan Jack. Goldson a închis tabela la 5-0 în minutul 81. 

A fost meciul cu numărul 150 pentru Steven Gerrard pe banca lui Rangers. Fostul jucător legendar de la Liverpool își dovedește calitățile și pe banca de antrenor. 

Rangers își continua marșul spre primul titlu de campioană de la revenirea pe prima scenă a fotbalului scoțian. Formația lui Ianis Hagi are un avans de 23 de puncte față de Celtic, ocupanta locului secund, și este în continuare fără înfrângere în Premiership. Rivalii au şi trei meciuri în minus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și