Închide meniul

Cristiano Ronaldo a refuzat bogăţiile arabilor! Propunerea incredibilă de care nici nu a vrut să audă. Și Lionel Messi a fost vizat de planul șeicilor

Alexandru Ivan Publicat: 23 ianuarie 2021, 15:02

Reclamă
Cristiano Ronaldo a refuzat bogăţiile arabilor! Propunerea incredibilă de care nici nu a vrut să audă. Și Lionel Messi a fost vizat de planul șeicilor

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Cristiano Ronaldo a refuzat milioanele arabilor

Potrivit The Telegraph, Cristiano Ronaldo a refuzat o ofertă fabuloasă pentru a deveni imaginea principală a turismului din Arabia Saudită. Arabii erau dispuși să-l plătească cu nu mai puțin de 6 milioane de euro pe an pentru ca acesta să viziteze țara din Orientul Mijlociu, iar imaginea portughezului sa fie folosită în toate materialele publicitare.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a refuzat arabii. Propunere și pentru Lionel Messi 

Arabia Saudită vrea să ajungă pe lista celor mai populare destinații din lume. Reprezentanții turismului au lansat și o campanie în acest sens, “Visit Saudi”, însă pandemia de Covid-19 le-a dat peste cap planurile arabilor.

Și Lionel Messi se află în vizorul celor din Arabia Saudită. Sursa citată menționează că arabii i-au făcut o propunere similară și argentinianului, dar răspunsul căpitanului Barcelonei este deocamdată necunoscut.  

Notorietatea celor două staruri ale fotbalului ar fi influențat decisiv campania de promovare a turismului din Arabia Saudită. Cu toate acestea, semnarea unui astfel de contract ar fi provocat numeroase controverse în lumea sportului.  

Acord între Federația Spaniolă și Arabia Saudită 

Arabia Saudită se folosește de sport pentru a promova imaginea generală a țării. Anul trecut, Supercupa Spaniei s-a desfășurat la Jeddah. Pentru trofeu s-au luptat atunci Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid și Valencia. 

Reclamă

Managerul catalanilor de la vremea respectivă, Ernesto Valverde, a declarat “ne aflăm aici doar din cauza banilor”. Federația Spaniolă a semnat un acord în valoare de 102 milioane de lire sterline cu Arabia Saudită pentru organizarea Supercupei în țara din Orientul Mijlociu timp de trei sezoane. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și