Închide meniul

Cristiano Ronaldo a refuzat bogăţiile arabilor! Propunerea incredibilă de care nici nu a vrut să audă. Și Lionel Messi a fost vizat de planul șeicilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 ianuarie 2021, 15:02

Cristiano Ronaldo a refuzat bogăţiile arabilor! Propunerea incredibilă de care nici nu a vrut să audă. Și Lionel Messi a fost vizat de planul șeicilor

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Cristiano Ronaldo a refuzat milioanele arabilor

Potrivit The Telegraph, Cristiano Ronaldo a refuzat o ofertă fabuloasă pentru a deveni imaginea principală a turismului din Arabia Saudită. Arabii erau dispuși să-l plătească cu nu mai puțin de 6 milioane de euro pe an pentru ca acesta să viziteze țara din Orientul Mijlociu, iar imaginea portughezului sa fie folosită în toate materialele publicitare.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a refuzat arabii. Propunere și pentru Lionel Messi 

Arabia Saudită vrea să ajungă pe lista celor mai populare destinații din lume. Reprezentanții turismului au lansat și o campanie în acest sens, “Visit Saudi”, însă pandemia de Covid-19 le-a dat peste cap planurile arabilor.

Și Lionel Messi se află în vizorul celor din Arabia Saudită. Sursa citată menționează că arabii i-au făcut o propunere similară și argentinianului, dar răspunsul căpitanului Barcelonei este deocamdată necunoscut.  

Notorietatea celor două staruri ale fotbalului ar fi influențat decisiv campania de promovare a turismului din Arabia Saudită. Cu toate acestea, semnarea unui astfel de contract ar fi provocat numeroase controverse în lumea sportului.  

Acord între Federația Spaniolă și Arabia Saudită 

Arabia Saudită se folosește de sport pentru a promova imaginea generală a țării. Anul trecut, Supercupa Spaniei s-a desfășurat la Jeddah. Pentru trofeu s-au luptat atunci Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid și Valencia. 

Reclamă

Managerul catalanilor de la vremea respectivă, Ernesto Valverde, a declarat “ne aflăm aici doar din cauza banilor”. Federația Spaniolă a semnat un acord în valoare de 102 milioane de lire sterline cu Arabia Saudită pentru organizarea Supercupei în țara din Orientul Mijlociu timp de trei sezoane. 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și