Închide meniul

Borussia Dortmund a uitat să mai câștige! După ce a răpus-o pe Bayern, Gladbach a mai făcut o "victimă". Haaland, “dublă” de consolare

Alexandru Ivan Publicat: 22 ianuarie 2021, 20:38

Reclamă
Borussia Dortmund a uitat să mai câștige! După ce a răpus-o pe Bayern, Gladbach a mai făcut o "victimă". Haaland, “dublă” de consolare

DPA Images / Marcel Kusch via Hepta

Gladbach - Dortmund 4-2

Borussia Monchengladbach i-a umplut poarta de goluri lui Roman Burki. Fundașul Nico Elvedi a înscris de două ori pentru gazde, iar Bensebaini și Marcus Thuram și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gladbach – Dortmund 4-2. “Dublă” de consolare pentru Haaland 

Gazdele au început ca din tun duelul de pe Borussia Park și au deschis scorul încă din minutul 1, însă reușita lui Neuhaus a fost anulată de VAR pentru fault. 10 minute mai târziu, Nico Elvedi a punctat, iar golul a fost validat. 

Dortmund a replicat prin Erling Haaland, care a egalat dintr-o pasă furnizată de Jadon Sancho. În minutul 28, norvegianul și-a adus echipa în avantaj după ce a reușit să scape din marcajul strâns al adversarului și s-a îndreptat cu fața către poartă. 

Avantajul oaspeților a durat doar patru minute. Nico Elvedi a repetat performanța lui Haaland și a realizat de asemenea “dubla”. Bensebaini a înscris și el după pauză, iar Dortmund s-a văzut din nou condusă pe tabela de marcaj. 

Marcus Thuram a stabilit soarta partidei în minutul 78 si a reușit al treilea gol stagional. A fost prima dată după 25 de ani când Gladbach a reușit să înscrie de cel puțin patru ori împotriva lui Dortmund.  

Reclamă

Nici Erling Haaland nu a salvat-o pe Borussia Dortmund

A fost al doilea eșec consecutiv în Bundesliga pentru Dortmund, care cedase cu 2-1 în etapa trecută pe terenul lui Bayer Leverkusen. Formația antrenată de Edin Terzic este fără succes de trei runde și a căzut în afara locurilor de UEFA Champions League.  

Sigurul motiv de bucurie pentru fanii de pe Signal Iduna Park îl reprezintă evoluțiile magistrale ale lui Erling Haaland. Atacantul minune al Borussiei are 27 de goluri în primele sale 28 de jocuri în Bundesliga. În acest sezon, norvegianul este al doilea în clasamentul golgheterilor din campionat, la opt reușite în spatele lui Robert Lewandowski. 

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Gladbach a înregistrat a doua victorie consecutivă și a urcat pe locul patru în Bundesliga. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și