Închide meniul

Borussia Dortmund a uitat să mai câștige! După ce a răpus-o pe Bayern, Gladbach a mai făcut o "victimă". Haaland, “dublă” de consolare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 ianuarie 2021, 20:38

Borussia Dortmund a uitat să mai câștige! După ce a răpus-o pe Bayern, Gladbach a mai făcut o "victimă". Haaland, “dublă” de consolare

DPA Images / Marcel Kusch via Hepta

Gladbach - Dortmund 4-2

Borussia Monchengladbach i-a umplut poarta de goluri lui Roman Burki. Fundașul Nico Elvedi a înscris de două ori pentru gazde, iar Bensebaini și Marcus Thuram și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gladbach – Dortmund 4-2. “Dublă” de consolare pentru Haaland 

Gazdele au început ca din tun duelul de pe Borussia Park și au deschis scorul încă din minutul 1, însă reușita lui Neuhaus a fost anulată de VAR pentru fault. 10 minute mai târziu, Nico Elvedi a punctat, iar golul a fost validat. 

Dortmund a replicat prin Erling Haaland, care a egalat dintr-o pasă furnizată de Jadon Sancho. În minutul 28, norvegianul și-a adus echipa în avantaj după ce a reușit să scape din marcajul strâns al adversarului și s-a îndreptat cu fața către poartă. 

Avantajul oaspeților a durat doar patru minute. Nico Elvedi a repetat performanța lui Haaland și a realizat de asemenea “dubla”. Bensebaini a înscris și el după pauză, iar Dortmund s-a văzut din nou condusă pe tabela de marcaj. 

Marcus Thuram a stabilit soarta partidei în minutul 78 si a reușit al treilea gol stagional. A fost prima dată după 25 de ani când Gladbach a reușit să înscrie de cel puțin patru ori împotriva lui Dortmund.  

Reclamă

Nici Erling Haaland nu a salvat-o pe Borussia Dortmund

A fost al doilea eșec consecutiv în Bundesliga pentru Dortmund, care cedase cu 2-1 în etapa trecută pe terenul lui Bayer Leverkusen. Formația antrenată de Edin Terzic este fără succes de trei runde și a căzut în afara locurilor de UEFA Champions League.  

Sigurul motiv de bucurie pentru fanii de pe Signal Iduna Park îl reprezintă evoluțiile magistrale ale lui Erling Haaland. Atacantul minune al Borussiei are 27 de goluri în primele sale 28 de jocuri în Bundesliga. În acest sezon, norvegianul este al doilea în clasamentul golgheterilor din campionat, la opt reușite în spatele lui Robert Lewandowski. 

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Gladbach a înregistrat a doua victorie consecutivă și a urcat pe locul patru în Bundesliga. 

Recomandări
  • Monchengladbach - Dortmund 4-2
  • Dortmund, fără victorie de trei etape

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 LIVE VIDEOAu început calificările Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și