Închide meniul

Marius Șumudică vrea să-i dea lovitura lui Dan Petrescu: “Poate pleacă vineri cu mine!”. Anunț de ultima oră despre transferul lui Damjan Djokovic

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2021, 19:11

Reclamă
Marius Șumudică vrea să-i dea lovitura lui Dan Petrescu: “Poate pleacă vineri cu mine!”. Anunț de ultima oră despre transferul lui Damjan Djokovic

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Șumudică îl vrea pe Damjan Djokovic

Rizespor a înaintat o ofertă de 400.000 euro celor de la CFR Cluj pentru transferul imediat al lui Damjan Djokovic și este pregătită să-i ofere croatului un salariu de 500.000 euro pe sezon. Marius Șumudică și-a exprimat cu desăvârșire dorința de a pune mâna pe semnătura fotbalistului din Gruia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică: ”Îl doresc pe Damjan Djokovic” 

 ”Îl doresc pe Damjan Djokovic, dar așa l-am dorit și pe Alibec, și a ajuns la Kayserispor! Îl voiam la Gaziantep, Dan Petrescu era atunci la CFR, erau niște neînțelegeri atunci, am vrut să profit. Dar continui să fiu interesat de acest transfer”, a spus Șumudică pentru Digi Sport. 

Noul antrenor de la Rizespor și-a alcătuit o listă cu mai mulți fotbaliști pe care dorește să-i aducă la noua sa echipă. El speră că primul sosit va fi chiar Damjan Djokovic. 

"Am dat o listă de jucători când am semnat cu Rizespor, îl doresc foarte mult, dar va merge unde e oferta mai bună. Rizespor poate să asigure suma de transfer, pretențiile jucătorului. El are impresar, discută cu cele 2 cluburi. Nu voi face o luptă cu Dan Petrescu, îi doresc multă baftă dacă va alege pe Kayserispor. Dar poate pleacă vineri cu mine! Este un jucător util pe mai multe poziții, un număr 8 care mă poate ajuta. În rest, voi lua 3 jucători din Turcia pe care-i cunosc, nu sunt români", a mai spus Șumudică.

CFR Cluj cere 700.000 de euro pentru Damjan Djokovic

Campioana cere 700.000 de euro pentru mijlocaşul croat de 30 de ani. Interesant este faptul că Damjan a mai fost aproape de Turcia în două rânduri, atunci când a fost dorit de Basaksehir şi Gaziantep.

Reclamă

Djokovic este dorit neapărat și de Dan Petrescu, iar Kayserispor îl aşteaptă cu un salariu similar cu cel oferit de echipa lui Șumudică: 500.000 de euro până la finalul sezonului.

Damjan Djokovic a adunat 25 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon şi a ajuns la Cluj în 2017, după despărţirea de Rijeka. Alături de ardeleni, el şi-a trecut în cont trei titluri şi o Supercupă a României.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și