Închide meniul

OFICIAL | Gaziantep i-a găsit înlocuitor lui Marius Șumudică. Turcii au adus un superstar din Portugalia. Cine îl dorește pe tehnicianul român

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2021, 16:05

Reclamă
OFICIAL | Gaziantep i-a găsit înlocuitor lui Marius Șumudică. Turcii au adus un superstar din Portugalia. Cine îl dorește pe tehnicianul român

Abaca Press / AA via Hepta

Gaziantep are un nou antrenor

Ricardo Sa Pinto a semnat un contract valabil timp de un sezon și jumătate cu Gaziantep. Acesta a preluat echipa de pe locul trei în Super Lig, după rezultatele fantastice înregistrate de Marius Șumudică în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep are un nou antrenor dupa demiterea lui Marius Șumudică

Sa Pinto a pregătit-o ultima dată pe Vasco da Gama și s-a despărțit de formația braziliană după o experiență de doar două luni și jumătate. Portughezul de 48 de ani le-a mai pregătit în cariera sa și pe Braga, Steaua Roșie Belgrad, Standard Liege sau Sporting Lisabona.

Acesta s-a aflat la cârma lui Sporting timp de 30 de partide, între lunile februarie și octombrie 2012. El a terminat atunci pe locul patru in campionatul Portugaliei și și-a condus echipa în semifinalele Europa League. Sa Pinto a mai câștigat Cupa Belgiei pe banca lui Standard Liege.

Marius  Șumudică a ajuns la un acord cu noua echipă

Șumudică este dorit insistent de Rizespor, iar turcii de la Fotomac anunță că tehnicianul român a ajuns deja la un acord verbal cu echipa de pe locul 16 în Super Lig și urmează să semneze în zilele următoare.

Din câte se pare, Șumudică va semna un contract pe un an și jumătate. Din informațiile AS.ro, tehnicianul pare tentat să accepte oferta celor de la Rizespor, care este una extrem de tentată.

Reclamă

”Mi-am încheiat misiunea aici, însă rămân cu un gust amar. Sunt trist că nu am putut sărbători cu fanii victoriile importante pe care le-am reușit. Toți cei de aici vor rămâne în inima mea. La revedere, Gaziantep”, a spus Șumudică la despărțirea de Gaziantep.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și