Închide meniul

OFICIAL | Gaziantep i-a găsit înlocuitor lui Marius Șumudică. Turcii au adus un superstar din Portugalia. Cine îl dorește pe tehnicianul român

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2021, 16:05

OFICIAL | Gaziantep i-a găsit înlocuitor lui Marius Șumudică. Turcii au adus un superstar din Portugalia. Cine îl dorește pe tehnicianul român

Abaca Press / AA via Hepta

Gaziantep are un nou antrenor

Ricardo Sa Pinto a semnat un contract valabil timp de un sezon și jumătate cu Gaziantep. Acesta a preluat echipa de pe locul trei în Super Lig, după rezultatele fantastice înregistrate de Marius Șumudică în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep are un nou antrenor dupa demiterea lui Marius Șumudică

Sa Pinto a pregătit-o ultima dată pe Vasco da Gama și s-a despărțit de formația braziliană după o experiență de doar două luni și jumătate. Portughezul de 48 de ani le-a mai pregătit în cariera sa și pe Braga, Steaua Roșie Belgrad, Standard Liege sau Sporting Lisabona.

Acesta s-a aflat la cârma lui Sporting timp de 30 de partide, între lunile februarie și octombrie 2012. El a terminat atunci pe locul patru in campionatul Portugaliei și și-a condus echipa în semifinalele Europa League. Sa Pinto a mai câștigat Cupa Belgiei pe banca lui Standard Liege.

Marius  Șumudică a ajuns la un acord cu noua echipă

Șumudică este dorit insistent de Rizespor, iar turcii de la Fotomac anunță că tehnicianul român a ajuns deja la un acord verbal cu echipa de pe locul 16 în Super Lig și urmează să semneze în zilele următoare.

Din câte se pare, Șumudică va semna un contract pe un an și jumătate. Din informațiile AS.ro, tehnicianul pare tentat să accepte oferta celor de la Rizespor, care este una extrem de tentată.

Reclamă

”Mi-am încheiat misiunea aici, însă rămân cu un gust amar. Sunt trist că nu am putut sărbători cu fanii victoriile importante pe care le-am reușit. Toți cei de aici vor rămâne în inima mea. La revedere, Gaziantep”, a spus Șumudică la despărțirea de Gaziantep.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și