Închide meniul

Ianis Hagi, primul jucător înlocuit de Steven Gerrard în Motherwell – Rangers 1-1. Super-inspiraţie pentru legenda lui Liverpool

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2021, 12:54

Reclamă
Ianis Hagi, primul jucător înlocuit de Steven Gerrard în Motherwell – Rangers 1-1. Super-inspiraţie pentru legenda lui Liverpool

ProfimediaImages

Ianis Hagi, titular în Motherwell - Rangers 1-1

Din păcate pentru Ianis, Rangers a obţinut doar un egal în faţa "lanternei roşii" şi a rămas la 21 de puncte în faţa rivalei Celtic, în fruntea clasamentului. Echipa lui Gerrard are şi 3 meciuri mai puţin disputate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stevie G s-a dovedit inspirat. Tocmai Cedric Itten, cel introdus pe teren în locul lui Ianis Hagi, a marcat golul egalizator, după o centrare perfectă a lui Barisic. 

Ianis Hagi, cel mai periculos jucător din Scoţia

Ianis Hagi este cel mai periculos jucător de atac din campionatul Scoţiei. Asta spun cifrele unui important site de statistică şi analiză, obţinute înaintea partidei cu Motherwell.

Modern Fitba, un site de statistică şi analiză avansată, arată că Ianis Hagi este pe primul loc în topul jucătorilor care a creat cele mai multe acţiuni periculoase în campionatul Scoţiei.

Ianis Hagi a jucat în 21 de meciuri în Premier League, din Scoţia, şi a reuşit trei goluri şi opt pase decisive. Evoluţiile sale au atras atenţia unor cluburi importante din Europa. AC Milan şi Leipzig s-au interesat de el.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și