Închide meniul

Real Madrid – Athletic Bilbao 1-2 | Şoc în Spania! Galacticii lui Zidane au fost eliminaţi din Supercupă! Au ratat finala cu Barcelona

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 21:09

Reclamă
Real Madrid – Athletic Bilbao 1-2 | Şoc în Spania! Galacticii lui Zidane au fost eliminaţi din Supercupă! Au ratat finala cu Barcelona

profimediaimages

Real Madrid a fost învinsă de Athletic Bilbao în semifinalele Supercupei Spaniei

Real Madrid a fost învinsă surprinzător de Athletic Bilbao, în semifinalele Supercupei Spaniei. În campionat, bascii sunt doar pe locul 12!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a ratat finala Supercupei contra Barcelonei

Real a pierdut după 10 meciuri. Era însă să fie umilită de Bilbao, care a condus cu 2-0. Raul Garcia a reuşit o dublă înainte de pauză.

Benzema a relansat meciul în minutul 73. Madrilenii nu au reuşit să ducă meciul în prelungiri şi au părăsit competiţia, care de anul acesta se joacă într-un nou format, cu patru echipe. Meciul s-a desfăşurat la Malaga, pe stadionul La Rosaleda.

Real Madrid acuză arbitrajul după meciul cu Athletic Bilbao

Real Madrid a primit o lovitură dură încă dinaintea partidei. Căpitanul Sergio Ramos a acuzat probleme medicale şi nu a mai făcut parte din lot.

Nici de arbitraj nu au fost încântaţi cei de la Real. Fosta glorie a clubului, Emilio Butragueno, în prezent director la clubul de pe Bernabeu, a acuzat dur arbitrajul.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și