Închide meniul

Barcelona – Ferencvaros 5-1. Cine este Pedri, puştiul de 17 ani care a marcat pentru Barcelona

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2020, 10:48

Reclamă
Barcelona – Ferencvaros 5-1. Cine este Pedri, puştiul de 17 ani care a marcat pentru Barcelona

ProfimediaImages

Pedri a marcat pentru Barcelona

Puştiul pare a fi o soluţie perfectă pentru finalurile de meciuri, deocamdată. E greu de crezut că antrenorul catalanilor ar putea să îl folosească alături de Ansu Fati, titular incontestabil în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona – Ferencvaros 5-1. Cine este Pedri, puştiul de 17 ani refuzat de Real Madrid

Cu doi ani în urmă, Pedri a fost respins de Real Madrid, după ce a luat parte la un trial la Valdebebas. Acolo, pe un teren nepotrivit, el nu a putut să îşi arate abilităţile, după cum susţin cei de la Marca. 

Acum, el îşi găseşte locul în lotul Barcelonei, la o vârstă la care majoritatea jucătorilor evoluează la echipele de tineret. 

Barcelona – Ferencvaros 5-1. Cine este Pedri, puştiul de 17 ani care a plecat cu taxiul de la stadion

Jucătorul venit de la Las Palmas în această vară a marcat primul gol contra lui Ferencvaros, dar a uimit pe toată lumea la finalul partidei. 

Neavând încă un permis de conducere, Pedri a plecat cu un taxi spre casă. El nu a vrut astfel să deranjeze un coleg. De notat este că vorbim despre un jucător cotat deja la 15 milioane de euro. 

Reclamă

"Azi mi-am îndeplinit un vis din copilărie. Când am intrat pe teren m-am gândit să ajut echipa. Nu este ușor să joci cu o astfel de echipă, dar când intru pe teren mă gândesc că sunt acasă și mă joc cu fratele meu", a spus Pedri, după meci.  

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și