Închide meniul

Ce performanţă pentru Ianis Hagi, în Scoţia! Topul condus de mijlocaşul român

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2020, 9:48

Reclamă
Ce performanţă pentru Ianis Hagi, în Scoţia! Topul condus de mijlocaşul român

ProfimediaImages

Ianis Hagi, porformanţă în Scoţia

Fiul "Regelui" şi-a trecut în cont 7 pase decisive, dintre care cinci în campionat şi două în Europa League. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu se implică în ”războiul” dintre Ianis Hagi și Mirel Rădoi

Ianis Hagi a trimis câteva înțepături către Mirel Rădoi, nemulțumit fiind de faptul că el și colegii săi au fost nevoiți să alerge după minge. Replica selecționerului nu a întârziat să apară.

”Nu cred că mesajul lui Ianis a fost către Rădoi. După un insucces, după o exprimare nu foarte bună, ca jucător simți că există momente că alergi în gol. Rădoi vine cu statistica, anume că s-au pierdut foarte multe mingi, dar nu cred că e momentul să se transforme o declarație după joc într-un conflict.

Au fost probleme cu organizarea de joc! Cine e vinovat? Tu, de aici, din studio? Organizarea e vina antrenorului 100%. Dacă aveam puțină organizare de joc, Islanda nu avea cum să ne surprindă.

Dacă ei pot fi compacți, nu putem și noi să acoperim zonele mai bine? E mai greu să desfaci o echipă, decât să stai bine în apărare. Hai să fim mai mult în meci și să nu aibă adversarii 2-0 în minutul 20”, a declarat Dumitrescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și