Închide meniul

Ianis Hagi a răbufnit la adresa lui Rădoi, după dezastrul cu Norvegia: ”Supărarea este mare, nu vreau să spun vreo prostie!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 11 octombrie 2020, 19:17

Ianis Hagi a răbufnit la adresa lui Rădoi, după dezastrul cu Norvegia: ”Supărarea este mare, nu vreau să spun vreo prostie!”

Zuma Press / AFP7 via Hepta

Ianis Hagi, în tricoul naționalei

Într-adevăr este un rezultat la care nu ne-am așteptat. Dezamăgirea este mare, dar simt că nu asta este fața noastră. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu siguranță. Am prins din nou o zi mai puțin bună și nu avem decât să ne uităm la următorul meci, suntem jucători de echipă națională. 

Analizele se fac după meci și vor fi dureroase. Eu văd doar o singură soluție, să câștigăm următorul meci. Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer! 

Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault”, a declarat Ianis Hagi la Pro X.

Ianis Hagi: ”Nu vreau să spun vreo prostie”

Dacă selecționerul Mirel Rădoi a predat armele, nu același lucru se poate spune și despre Ianis Hagi, care a fost susținut vehement și de tatăl său, Gică Hagi.

Reclamă

Noi suntem la început de drum, cu noul selecționer. Probabil că încă nu am reușit să aplicăm pe teren ce ni se transmite de pe margine. A fost o diferență mare, supărarea este mare și să nu spun vreo prostie. Suntem la început de drum și probabil înfrângerile astea ne vor face mai buni. Trebuie să producem rezultate pentru țară.

Fotbalul este un sport colectiv. Noi colectiv nu amjucat bine pentru că s-a simțit pe teren. Când colectiv nu joci bine, individual nu poți să dai randament. Avem jucători de calitate care pot să facă diferența”, a mai spus Ianis Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și