Închide meniul

Mesut Ozil, recompensat cu o sumă uriașă. Nu a mai jucat de 7 luni, dar a primit un bonus de loialitate fabulos

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 octombrie 2020, 13:10

Reclamă
Mesut Ozil, recompensat cu o sumă uriașă. Nu a mai jucat de 7 luni, dar a primit un bonus de loialitate fabulos

Profimediaimages

Mesut Ozil, bonus de loialitate de la Arsenal

Internaționalul german a încasat un bonus de loialitate de 8 milioane de lire sterline (n.r. 8.8 milioane de euro), anunță The Athletic. Fotbalistul de 31 de ani nu a jucat însă nici măcar un minut în această ediție din Premier League. De altfel, pe 7 martie a îmbrăcat ultima dată tricoul londonezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesut Ozil este cel mai bine plătit jucător de la Arsenal

Ozil a fost adus de la Real Madrid în 2013 în schimbul a 50 de milioane de euro. Cele mai bune cifre le-a avut în ediția 2016-17 a Premier League, când a marcat de 8 ori în 33 de apariții. Sezonul trecut a punctat o singură dată.

Arteta nu se mai bazează pe jucătorul care primește cel mai mare salariu la Arsenal și nu l-a introdus pe lista de Europa League. Mesut încasează, săptămânal, aproximativ 350.000 de lire sterline (n.r. 385.000 de euro), iar contractul lui expiră anul viitor.

Ozil tocmai a luat o decizie care a fost pe placul fanilor. S-a oferit să-l ajute pe Jerry Quy, cel care a fost mascota lui Arsenal timp de 27 de ani. "Gunnersaurus" a fost concediat în încercarea de a se reduce cheltuielile, iar mijlocașul de 31 de ani a reacționat.

"Am fost atât de trist să aud că a fost disponzibilizat Jerry Quy, faimoasa şi loiala noastră mascotă, parte marcantă a acestui club în ultimii 27 de ani. Ca atare, mă ofer sî îi plătesc salariul complet marelui nostru tip verde, atât timp cât voi fi jucătorul lui Arsenal", a transmis Mesut Ozil prin intermediul contului său de Twitter.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și