Închide meniul

Mesut Ozil, recompensat cu o sumă uriașă. Nu a mai jucat de 7 luni, dar a primit un bonus de loialitate fabulos

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 octombrie 2020, 13:10

Mesut Ozil, recompensat cu o sumă uriașă. Nu a mai jucat de 7 luni, dar a primit un bonus de loialitate fabulos

Profimediaimages

Mesut Ozil, bonus de loialitate de la Arsenal

Internaționalul german a încasat un bonus de loialitate de 8 milioane de lire sterline (n.r. 8.8 milioane de euro), anunță The Athletic. Fotbalistul de 31 de ani nu a jucat însă nici măcar un minut în această ediție din Premier League. De altfel, pe 7 martie a îmbrăcat ultima dată tricoul londonezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesut Ozil este cel mai bine plătit jucător de la Arsenal

Ozil a fost adus de la Real Madrid în 2013 în schimbul a 50 de milioane de euro. Cele mai bune cifre le-a avut în ediția 2016-17 a Premier League, când a marcat de 8 ori în 33 de apariții. Sezonul trecut a punctat o singură dată.

Arteta nu se mai bazează pe jucătorul care primește cel mai mare salariu la Arsenal și nu l-a introdus pe lista de Europa League. Mesut încasează, săptămânal, aproximativ 350.000 de lire sterline (n.r. 385.000 de euro), iar contractul lui expiră anul viitor.

Ozil tocmai a luat o decizie care a fost pe placul fanilor. S-a oferit să-l ajute pe Jerry Quy, cel care a fost mascota lui Arsenal timp de 27 de ani. "Gunnersaurus" a fost concediat în încercarea de a se reduce cheltuielile, iar mijlocașul de 31 de ani a reacționat.

"Am fost atât de trist să aud că a fost disponzibilizat Jerry Quy, faimoasa şi loiala noastră mascotă, parte marcantă a acestui club în ultimii 27 de ani. Ca atare, mă ofer sî îi plătesc salariul complet marelui nostru tip verde, atât timp cât voi fi jucătorul lui Arsenal", a transmis Mesut Ozil prin intermediul contului său de Twitter.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și