Închide meniul

"Vin dintr-un loc unde nu există speranță!" Copilăria brutală de care a avut parte cel mai scump transfer din istoria lui Napoli: "Vindeam apă ca să am ce să mănânc"

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2020, 7:11

Reclamă
"Vin dintr-un loc unde nu există speranță!" Copilăria brutală de care a avut parte cel mai scump transfer din istoria lui Napoli: "Vindeam apă ca să am ce să mănânc"

DPA Images / Alessandro Garofalo via Hepta

Victor Osimhen

Victor Osimhen are o poveste de viață dramatică. Nigerianul născut în orașul Lagos a avut parte de o copilărie grea, în care a fost nevoit să se descurce de unul singur pentru a supraviețui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Copilăria mea a fost grea, față de alți copii, care poate s-au bucurat de acea perioadă. Eu am fost nevoit să lupt pentru a supraviețui. Am muncit pentru a mă întreține, pe mine și pe familia mea.

Am plecat de acasă când eram foarte mic, stăteam pe străzile din Lagos. Am făcut tot felul de munci, am tuns iarba, făceam anumite livrări pentru vecini, le vindeam apă, totul pentru a avea ce să mănânc și pentru a-mi ajuta familie. Copilăria mea a fost grea, nu a fost nimic care să-mi placă în acea perioadă", a spus Victor Osimhen pentru Sky Sports

Victor Osimhen: "Vin dintr-un loc unde nu există speranță"

Au fost momente critice pentru mine și frații mei, am fost nevoit să vând apă pe străzile aglomerate din Lagos pentru a supraviețui. 

Vin dintr-un loc unde nu există speranță. unde nimeni nu-ți dă vreo șansă. Am tras din greu pentru că am știut că fotbalul este singura speranță pentru mine și familia mea”, a mai spus tânărul atacant de 21 de ani. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
Vezi toate știrile
Citește și