Închide meniul

"Vin dintr-un loc unde nu există speranță!" Copilăria brutală de care a avut parte cel mai scump transfer din istoria lui Napoli: "Vindeam apă ca să am ce să mănânc"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2020, 7:11

"Vin dintr-un loc unde nu există speranță!" Copilăria brutală de care a avut parte cel mai scump transfer din istoria lui Napoli: "Vindeam apă ca să am ce să mănânc"

DPA Images / Alessandro Garofalo via Hepta

Victor Osimhen

Victor Osimhen are o poveste de viață dramatică. Nigerianul născut în orașul Lagos a avut parte de o copilărie grea, în care a fost nevoit să se descurce de unul singur pentru a supraviețui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Copilăria mea a fost grea, față de alți copii, care poate s-au bucurat de acea perioadă. Eu am fost nevoit să lupt pentru a supraviețui. Am muncit pentru a mă întreține, pe mine și pe familia mea.

Am plecat de acasă când eram foarte mic, stăteam pe străzile din Lagos. Am făcut tot felul de munci, am tuns iarba, făceam anumite livrări pentru vecini, le vindeam apă, totul pentru a avea ce să mănânc și pentru a-mi ajuta familie. Copilăria mea a fost grea, nu a fost nimic care să-mi placă în acea perioadă", a spus Victor Osimhen pentru Sky Sports

Victor Osimhen: "Vin dintr-un loc unde nu există speranță"

Au fost momente critice pentru mine și frații mei, am fost nevoit să vând apă pe străzile aglomerate din Lagos pentru a supraviețui. 

Vin dintr-un loc unde nu există speranță. unde nimeni nu-ți dă vreo șansă. Am tras din greu pentru că am știut că fotbalul este singura speranță pentru mine și familia mea”, a mai spus tânărul atacant de 21 de ani. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și