Închide meniul

Cutremur la FC Barcelona: toți jucătorii pot pleca, gratis, de la echipă! Începând de azi, Messi & Co. intră la negocieri!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 7 octombrie 2020, 5:32

Cutremur la FC Barcelona: toți jucătorii pot pleca, gratis, de la echipă! Începând de azi, Messi & Co. intră la negocieri!

Hepta

Lionel Messi

Despre ce este vorba?
FC Barcelona dorește să reducă substanțial salariile jucătorilor și angajaților din club, așa că le-a prezentat tuturor acest plan. Clubul insistă ca fotbaliștii să-și aleagă un unic reprezentat, care se va așeza la discuții cu cei din conducere. Cu alte cuvinte, reîncep negocierile, pentru fiecare om în parte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sezonul trecut, catalanii au redus salariile, motivând Starea de Alertă ca urmare a epidemiei de COVID-19. Pentru că toți fotbaliștii au fost de acord să piardă din bani, angajații clubului nu au avut de suferit nici măcar cu un euro, un gest frumos, apreciat la acea vreme. Dar situația economică a Barcelonei nu mai permite ca lucrurile să continue așa. Concret, datele fiscale arată o pierdere de 97.000.000 de euro din luna martie și până acum.

În fața acestui scenariu, conducerea a decis reducerea salariilor, iar discuțiile încep de astăzi. Numai că dacă se ia ca bază Articolul 41 din ”Statutul Muncitorului”, se intră pe un teren extrem de… fragil. Conform jurnaliștilor de la cotidianul ”MARCA”, cei care au consultat surse juridice, în cazul în care compania angajatoare modifică acest contract motivând cauze economice, angajatul, în cazul de față jucătorul, are dreptul de a refuza, putând rezilia contractul. Mai exact, poate pleca gratis! Iar cum alte cluburi stau la pândă… 

Jucătorii de la FC Barcelona, care au, în acest moment, același statut ca și angajații clubului, intră la negocieri, iar clubul trebuie să găsească o soluție pentru fiecare în parte. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și