Închide meniul

"Am primit peste două milioane de mesaje de ameninţare pe WhatsApp". Acuzat de rasism, a ajuns să se teamă pentru viaţa lui şi a familiei!

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 octombrie 2020, 9:44

Reclamă
"Am primit peste două milioane de mesaje de ameninţare pe WhatsApp". Acuzat de rasism, a ajuns să se teamă pentru viaţa lui şi a familiei!

Profimediaimages

Alvaro Gonzalez a fost în conflict cu Neymar

"Singurul regret e că nu l-am lovit în faţă pe acel nenorocit", a reacţionat starul campioanei Franţei pe reţelele sociale. Neymar a ţinut să spună că Gonzalez l-a făcut "maimuţă" înainte să îl lovească şi să fie eliminat de arbitru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alvaro Gonzalez se apără după scandalul cu Neymar

Jucătorul lui Marseille trăieşte o adevărată dramă după acel incident. În ultimele două săptămâni a primit mai multe ameninţări cu moartea pe telefon.

"Am primit mai mult de două milioane de mesaje de ameninţare pe WhatsApp. Au fost chiar şi mesaje în alte limbri, pe care nu le-am înţeles. Mi-au trimis şi poze cu maşinile pe care le-am condus şi mi-au transmis că vor intra în casa mea şi că mă vor omorî. Au fost chiar şi în faţa magazinului în care lucrează părinţii mei. 

M-am temut pentru că nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva. Este complicat pentru că s-au apropiat de familia mea. Nici nu am dormit noaptea din cauza acestor acuzaţii lansate de Neymar. Cred că nu a ştiut ce repercusiuni pot avea gesturile lui. Am luat în calcul chiar şi să plec de la club. Este imposibil pentru cineva care este considerat rasist să locuiască în acest oraş", a declarat Alvaro Gonzalez într-un interviu pentru Dragoon, citat de Marca.

Cazul a fost anchetat şi de Comisia Ligii Franceze, dar decizia a fost de a nu se acorda nicio sancţiune jucătorilor. "Au fost elemente insuficiente pentru a dovedi acuzaţiile", a fost justificarea venită.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și