Închide meniul

EXCLUSIV | Vom avea un nou Reghecampf în fotbalul românesc! Laurenţiu Reghecampf: "Joacă mijlocaş, a dorit să vină alături de mine"

Silviu Corneanu Publicat: 14 septembrie 2020, 11:19

Reclamă
EXCLUSIV | Vom avea un nou Reghecampf în fotbalul românesc! Laurenţiu Reghecampf: "Joacă mijlocaş, a dorit să vină alături de mine"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre fiul său

Acesta a semnat un contract cu Academia celor de la Al Wasl, asta după ce a trecut pe la Manchester City Academy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf a dezvăluit de ce a dorit Bebeto să vină la Al Wasl. Dacă fostul antrenor de la FCSB a fost fundaş dreapta, fiul său este atras de postul de mijlocaş. 

Reghecampf: "Îi place foarte mult fotbalul, face totul cu plăcere"

"Întotdeauna am familia alături de mine, copiii au început şcoala şi pentru mine, mai ales în perioada asta, este important să-i am alături de mine.

Bebeto este la Al Wasl de un an, înainte a fost la Al Wahda şi la Manchester City Academy. Îi place foarte mult fotbalul, face totul cu plăcere. Ambii băieți s-au acomodat foarte bine. 

La Al Wasl sunt eu, este aproape de casă şi lui îi place să fie mereu alături de mine. A fost numai alegerea lui nu l-a influențat nimeni.

Reclamă

Deocamdată este în faza de formare, lui îi place să joace mijlocaş, vom vedea, mai are mult de tras", a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru AntenaSport.

În această perioadă, în Dubai se află şi Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Aceasta face senzaţie pe Instagram cu pozele publicate.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 VIDEOCrawley a promovat în Championship! Victorie pe Wembley cu Crewe, live în AntenaPLAY 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și