Închide meniul

EXCLUSIV | Vom avea un nou Reghecampf în fotbalul românesc! Laurenţiu Reghecampf: "Joacă mijlocaş, a dorit să vină alături de mine"

Silviu Corneanu Publicat: 14 septembrie 2020, 11:19

Reclamă
EXCLUSIV | Vom avea un nou Reghecampf în fotbalul românesc! Laurenţiu Reghecampf: "Joacă mijlocaş, a dorit să vină alături de mine"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre fiul său

Acesta a semnat un contract cu Academia celor de la Al Wasl, asta după ce a trecut pe la Manchester City Academy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf a dezvăluit de ce a dorit Bebeto să vină la Al Wasl. Dacă fostul antrenor de la FCSB a fost fundaş dreapta, fiul său este atras de postul de mijlocaş. 

Reghecampf: "Îi place foarte mult fotbalul, face totul cu plăcere"

"Întotdeauna am familia alături de mine, copiii au început şcoala şi pentru mine, mai ales în perioada asta, este important să-i am alături de mine.

Bebeto este la Al Wasl de un an, înainte a fost la Al Wahda şi la Manchester City Academy. Îi place foarte mult fotbalul, face totul cu plăcere. Ambii băieți s-au acomodat foarte bine. 

La Al Wasl sunt eu, este aproape de casă şi lui îi place să fie mereu alături de mine. A fost numai alegerea lui nu l-a influențat nimeni.

Reclamă

Deocamdată este în faza de formare, lui îi place să joace mijlocaş, vom vedea, mai are mult de tras", a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru AntenaSport.

În această perioadă, în Dubai se află şi Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Aceasta face senzaţie pe Instagram cu pozele publicate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și