Închide meniul

S-a stabilit data când se va alege noul preşedinte al Barcelonei. Cine este marele favorit

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2020, 19:37

Reclamă
S-a stabilit data când se va alege noul preşedinte al Barcelonei. Cine este marele favorit

DPA Images / Pau Venteo via Hepta

Josep Bartomeu este actualul preşedinte al Barcelonei

Bartomeu nu are o relaţie bună cu Leo Messi, totul culminând în această vară cu anunţul starului argentinian prin care îşi anunţa intenţia să plece de la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la urmă, Messi a cedat şi din cauza faptului că nu putea pleca gratis de la Barcelona, ci doar dacă se plătea clauza de reziliere de 700 de mii de euro. 

Joseph Bartomeu este preşedinte al Barcelonei din 2014, când l-a înlocuit pe Sandro Rosell. La alegerile de anul viitor, vor mai candida Victor Font, cel care e cotat cu cele mai mari şanse şi care ar fi susţinut şi de Messi, Joan Laporta, fost preşedinte, Toni Freixa, Jordi Farre, Lluis Fernandez şi Agusti Benedito, scrie Marca.

Lionel Messi, atac la numărul 1 din conducerea Barcelonei. "Nu s-a ținut de cuvânt!"

"Le-am spus celor de la club, inclusiv președintelui, că vreau să plec. Tot anul am făcut asta, am crezut că e timpul să fac un pas în spate. Le-am transmis că, la finalul sezonului voi decide dacă rămân sau plec, iar Bartomeu nu s-a ținut de cuvânt.

Voi rămâne la Barcelona pentru că președintele mi-a spus că nu pot pleca fără a plăti clauza de reziliere de 700 de milioane de euro, iar așa ceva este imposibil. Aș fi putut merge la tribunal, dar niciodată nu i-aș face asta clubului pe care îl iubesc și care mi-a dat totul", a declarat Lionel Messi într-un interviu pentru goal.com. Messi mai are contract cu Barcelona până în vara lui 2021.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și