Închide meniul

S-a stabilit data când se va alege noul preşedinte al Barcelonei. Cine este marele favorit

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2020, 19:37

S-a stabilit data când se va alege noul preşedinte al Barcelonei. Cine este marele favorit

DPA Images / Pau Venteo via Hepta

Josep Bartomeu este actualul preşedinte al Barcelonei

Bartomeu nu are o relaţie bună cu Leo Messi, totul culminând în această vară cu anunţul starului argentinian prin care îşi anunţa intenţia să plece de la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la urmă, Messi a cedat şi din cauza faptului că nu putea pleca gratis de la Barcelona, ci doar dacă se plătea clauza de reziliere de 700 de mii de euro. 

Joseph Bartomeu este preşedinte al Barcelonei din 2014, când l-a înlocuit pe Sandro Rosell. La alegerile de anul viitor, vor mai candida Victor Font, cel care e cotat cu cele mai mari şanse şi care ar fi susţinut şi de Messi, Joan Laporta, fost preşedinte, Toni Freixa, Jordi Farre, Lluis Fernandez şi Agusti Benedito, scrie Marca.

Lionel Messi, atac la numărul 1 din conducerea Barcelonei. "Nu s-a ținut de cuvânt!"

"Le-am spus celor de la club, inclusiv președintelui, că vreau să plec. Tot anul am făcut asta, am crezut că e timpul să fac un pas în spate. Le-am transmis că, la finalul sezonului voi decide dacă rămân sau plec, iar Bartomeu nu s-a ținut de cuvânt.

Voi rămâne la Barcelona pentru că președintele mi-a spus că nu pot pleca fără a plăti clauza de reziliere de 700 de milioane de euro, iar așa ceva este imposibil. Aș fi putut merge la tribunal, dar niciodată nu i-aș face asta clubului pe care îl iubesc și care mi-a dat totul", a declarat Lionel Messi într-un interviu pentru goal.com. Messi mai are contract cu Barcelona până în vara lui 2021.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și