Închide meniul

"Sunt convins că va juca mai mult decât la Lyon!" Veste uriaşă pentru Tătăruşanu înainte de a semna cu Milan

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2020, 18:47

Reclamă
"Sunt convins că va juca mai mult decât la Lyon!" Veste uriaşă pentru Tătăruşanu înainte de a semna cu Milan

Olycom / Komunicare Photo via Hepta

Ciprian Tătăruşanu

Deşi la prima vedere pare că Tătăruşanu nu va avea nicio şansă să îi ia faţa lui Gianluigi Donnarumma, Dani Coman e de părere că românul va apăra mai mult şi decât la Lyon. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Tătărușanu a reușit un transfer extraordinar! Sunt ferm convins că va juca mai mult la Milan decât la Lyon. Cei care l-au ales au încredere și se gândesc la un transfer al lui Donnarumma.

Italianul are oferte foarte bune, are și el o perioadă de stagnare, deși tânăr, joacă de mulți ani acolo,” a spus Dani Coman la Digisport

Mesajul lui Cosmin Contra pentru Ciprian Tătăruşanu

Cosmin Contra este unul dintre românii care au evoluat pentru AC Milan. A făcut-o un sezon, 2001-2002, şi speră ca Tătăruşanu să prindă meciuri pe San Siro.

"Mă bucur pentru el. Bravo lui. Nu ştiu dacă va reuşi să joace. Donnarumma este unul dintre căpitanii echipei. Eu cred că poate să facă lucrul ăsta, cum Milan are o grămadă de meciuri, ar putea să prindă şi el.

Reclamă

Chiar dacă va fi rezervă, va fi la o echipă imensă şi sper din toată inima să apuce să joace şi să demonstreze că este un portar valoros. Eu ştiu ce înseamnă să joci la Milan. Să se integreze cât mai repede şi sunt convins că va demonstra că se poate baza pe el oricând", a declarat Cosmin Contra, pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și