Închide meniul

Manchester City, "lovită" de coronavirus. Două staruri ale lui Pep Guardiola au fost testate pozitiv!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2020, 10:34

Manchester City, "lovită" de coronavirus. Două staruri ale lui Pep Guardiola au fost testate pozitiv!

Profimediaimages

Două cazuri de Covid-19 în lotul lui Manchester City

Conducătorii "cetăţenilor" au specificat că fotbaliştii sunt asimptomatici şi că sunt aşteptaţi în cel mai scurt timp la antrenamente. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Riyad Mahrez şi Aymeric Laporte, testaţi pozitiv cu Covid-19

"Manchester City poate confirma că Riyad Mahrez și Aymeric Laporte au fost testați pozitiv cu COVID-19. Ambii jucători sunt în prezent în autoizolare, în conformitate cu protocoalele stabilite de Premier League și Guvernul britanic. Niciunul dintre ei nu prezintă simptome. Toată lumea din cadrul clubului le urează celor doi însănătoșire grabnică și îi așteaptă la antrenamentele echipei", se anunţă în comunicatul emis de clubul din Premier League.

Echipa antrenată de Pep Guardiola nu a mai jucat niciun meci de la jumătatea lunii trecute, când a fost eliminată de Olympique Lyon din UEFA Champions League. Noua ediţie de campionat începe săptămâna viitoare, dar City are amânată confruntarea cu Aston Villa. Prima partidă ar trebui să o dispute pe 21 septembrie, cu Wolverhampton.

Guariola a suferit deja o pierdere importantă în timpul pandemiei. Mama lui a pierdut lupta cu virusul la începutul lunii aprilie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și