Închide meniul

Manchester City, "lovită" de coronavirus. Două staruri ale lui Pep Guardiola au fost testate pozitiv!

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2020, 10:34

Reclamă
Manchester City, "lovită" de coronavirus. Două staruri ale lui Pep Guardiola au fost testate pozitiv!

Profimediaimages

Două cazuri de Covid-19 în lotul lui Manchester City

Conducătorii "cetăţenilor" au specificat că fotbaliştii sunt asimptomatici şi că sunt aşteptaţi în cel mai scurt timp la antrenamente. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Riyad Mahrez şi Aymeric Laporte, testaţi pozitiv cu Covid-19

"Manchester City poate confirma că Riyad Mahrez și Aymeric Laporte au fost testați pozitiv cu COVID-19. Ambii jucători sunt în prezent în autoizolare, în conformitate cu protocoalele stabilite de Premier League și Guvernul britanic. Niciunul dintre ei nu prezintă simptome. Toată lumea din cadrul clubului le urează celor doi însănătoșire grabnică și îi așteaptă la antrenamentele echipei", se anunţă în comunicatul emis de clubul din Premier League.

Echipa antrenată de Pep Guardiola nu a mai jucat niciun meci de la jumătatea lunii trecute, când a fost eliminată de Olympique Lyon din UEFA Champions League. Noua ediţie de campionat începe săptămâna viitoare, dar City are amânată confruntarea cu Aston Villa. Prima partidă ar trebui să o dispute pe 21 septembrie, cu Wolverhampton.

Guariola a suferit deja o pierdere importantă în timpul pandemiei. Mama lui a pierdut lupta cu virusul la începutul lunii aprilie.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Ion Ţiriac, după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: „Ăsta este Parisul, cu traverstiții, cu homosexualii”

14:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek se joacă ACUM. Ana Bogdan, eliminată de la Jocurile Olimpice 2024

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și