Închide meniul

Situaţie uluitoare la naţionala Italiei! Motivul incredibil pentru care Chiellini nu a fost titular: "Nu aveam ochelarii la ochi"

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2020, 15:47

Reclamă
Situaţie uluitoare la naţionala Italiei! Motivul incredibil pentru care Chiellini nu a fost titular: "Nu aveam ochelarii la ochi"

Giorgio Chiellini, prima reacție după Italia - Macedonia de Nord 0-1

Giorgio Chiellini, în timpul unui eveniment / Zuma Press / Fabrizio Carabelli via Hepta

După meci, selecţionerul Roberto Mancini a oferit o explicaţie uluitoare. Fundaşul lui Juventus a ratat primul 11 pentru că Mancini nu avea ochelarii la el. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost vina mea. Mi-au arătat foaia de joc, eu nu aveam ochelarii la ochi și am spus că este în regulă. Nu mi-am dat seama că Acerbi era trecut în locul lui Chiellini. Oricum, stabilisem de dinainte că Acerbi va juca într-un meci, iar Chiellini în celălalt.

Roberto Mancini, despre situaţia lui Chiellini: "Asta e, va trebui să facem rocada"

Totuși, Giorgio m-a anunțat că vrea să joace în cel cu Bosnia. Asta e, acum va trebui să facem rocada (n.r. – la meciul cu Olanda, de pe 7 septembrie). Nu este ca și când alegi un portar în locul unui fundaș, dar tot este o eroare din partea mea.", a declarat Roberto Mancini, la finalul meciului din Liga Națiunilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și