Închide meniul

Situaţie uluitoare la naţionala Italiei! Motivul incredibil pentru care Chiellini nu a fost titular: "Nu aveam ochelarii la ochi"

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2020, 15:47

Reclamă
Situaţie uluitoare la naţionala Italiei! Motivul incredibil pentru care Chiellini nu a fost titular: "Nu aveam ochelarii la ochi"

Giorgio Chiellini, prima reacție după Italia - Macedonia de Nord 0-1

Giorgio Chiellini, în timpul unui eveniment / Zuma Press / Fabrizio Carabelli via Hepta

După meci, selecţionerul Roberto Mancini a oferit o explicaţie uluitoare. Fundaşul lui Juventus a ratat primul 11 pentru că Mancini nu avea ochelarii la el. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost vina mea. Mi-au arătat foaia de joc, eu nu aveam ochelarii la ochi și am spus că este în regulă. Nu mi-am dat seama că Acerbi era trecut în locul lui Chiellini. Oricum, stabilisem de dinainte că Acerbi va juca într-un meci, iar Chiellini în celălalt.

Roberto Mancini, despre situaţia lui Chiellini: "Asta e, va trebui să facem rocada"

Totuși, Giorgio m-a anunțat că vrea să joace în cel cu Bosnia. Asta e, acum va trebui să facem rocada (n.r. – la meciul cu Olanda, de pe 7 septembrie). Nu este ca și când alegi un portar în locul unui fundaș, dar tot este o eroare din partea mea.", a declarat Roberto Mancini, la finalul meciului din Liga Națiunilor.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORERadu Drăguşin, eliminat în Tottenham – Qarabag! Fundaşul naţionalei a văzut cartonaşul roşu în startul meciului

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și