Închide meniul

Petre Marin a făcut lumină! De ce a ales Răzvan Marin să se transfere în Italia

Silviu Corneanu Publicat: 3 septembrie 2020, 17:15

Reclamă
Petre Marin a făcut lumină! De ce a ales Răzvan Marin să se transfere în Italia

Zuma Press / Thomas Bakker via Hepta

Răzvan Marin pe când era la Ajax

Petre Marin, tatăl jucătorului, a dezvăluit faptul că cei de la Cagliari vor plăti 10 milioane de euro pentru un transfer definitiv. Fostul jucător a explicat şi de ce a ales Răzvan Marin să părăsească Ajax.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petre Marin: "Nu se mai simţea foarte bine la Ajax"

"Ca echipă, a făcut un pas înapoi, dar ca şi campionat este un pas înainte. Anul acesta vor să formeze o echipă competitivă şi anul viitor să se bată la cupele europene. Este o clauză, ca în momentul terminării campionatului, cei de la Cagliari să achite aproape de 10 milioane de euro pentru Ajax, plus un procent dintr-un viitor transfer. Este foarte mulţumit. A fost alegerea lui. Nu se mai simţea foarte bine la Amsterdam.

A fost o situaţie mai ciudată. A jucat la început, după nu i s-a mai dat credit. A avut o discuţie în care i s-a spus că pe viitor i se va da credit mai mult celor din Academie. El a gândit şi a zis să plece undeva pentru a progresa. Aşa a gândit-o. Să joace acum şi după să facă din nou pasul spre o echipă mai importantă", a declarat Petre Marin la Digi Sport.

Răzvan Marin dorit de Di Francesco

Eusebio Di Francesco este cel care a insistat pentru Răzvan Marin, după cum susţine tatăl său. Acesta l-a dorit şi pe când o pregătea pe Roma.

"Atâta timp cât antrenorul la vrut şi când era la Roma, o să joace. Are mare încredere în Răzvan. L-a dorit foarte mult. A fost primul jucător pe care l-a dorit în momentul în care a semnat cu echipa", a mai spus Petre Marin.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și