Închide meniul

Petre Marin a făcut lumină! De ce a ales Răzvan Marin să se transfere în Italia

Silviu Corneanu Publicat: 3 septembrie 2020, 17:15

Reclamă
Petre Marin a făcut lumină! De ce a ales Răzvan Marin să se transfere în Italia

Zuma Press / Thomas Bakker via Hepta

Răzvan Marin pe când era la Ajax

Petre Marin, tatăl jucătorului, a dezvăluit faptul că cei de la Cagliari vor plăti 10 milioane de euro pentru un transfer definitiv. Fostul jucător a explicat şi de ce a ales Răzvan Marin să părăsească Ajax.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petre Marin: "Nu se mai simţea foarte bine la Ajax"

"Ca echipă, a făcut un pas înapoi, dar ca şi campionat este un pas înainte. Anul acesta vor să formeze o echipă competitivă şi anul viitor să se bată la cupele europene. Este o clauză, ca în momentul terminării campionatului, cei de la Cagliari să achite aproape de 10 milioane de euro pentru Ajax, plus un procent dintr-un viitor transfer. Este foarte mulţumit. A fost alegerea lui. Nu se mai simţea foarte bine la Amsterdam.

A fost o situaţie mai ciudată. A jucat la început, după nu i s-a mai dat credit. A avut o discuţie în care i s-a spus că pe viitor i se va da credit mai mult celor din Academie. El a gândit şi a zis să plece undeva pentru a progresa. Aşa a gândit-o. Să joace acum şi după să facă din nou pasul spre o echipă mai importantă", a declarat Petre Marin la Digi Sport.

Răzvan Marin dorit de Di Francesco

Eusebio Di Francesco este cel care a insistat pentru Răzvan Marin, după cum susţine tatăl său. Acesta l-a dorit şi pe când o pregătea pe Roma.

"Atâta timp cât antrenorul la vrut şi când era la Roma, o să joace. Are mare încredere în Răzvan. L-a dorit foarte mult. A fost primul jucător pe care l-a dorit în momentul în care a semnat cu echipa", a mai spus Petre Marin.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și