Închide meniul

VIDEO | Marius Șumudică i-a cucerit pe turci. A dansat pe muzică orientală la petrecerea cu grătare pe care a ratat-o Denis Alibec

Antena Sport Publicat: 29 august 2020, 21:02

Reclamă
VIDEO | Marius Șumudică i-a cucerit pe turci. A dansat pe muzică orientală la petrecerea cu grătare pe care a ratat-o Denis Alibec

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Șumudică a făcut spectacol

A fost bairam în adevăratul sens al cuvântului. Înainte de dansul lui Șumudică, jucătorii au mâncat pe săturate carnea de pe grătarele făcute de turci. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim nu a lipsit de la eveniment, dar acolo putea fi și Denis Alibec, dacă ar fi acceptat oferta venită de la Gaziantep. 

Șanse mici pentru Denis Alibec să ajungă la Gaziantep

Tehnicianul celor de la Gaziantep a spus că şansele ca transferul lui Denis Alibec să se realizeze sunt mici. Astra cere mai mulţi bani, iar turcii nu sunt dispuşi să ofere atât. 

"Ştiu că clubul nostru şi-l dorea foarte mult, eu am spus că mi-l doresc. Suma de transfer am înţeles că este problema. De la noi de la club nu a vorbit nimeni cu Alibec de salariu. 

Reclamă
Reclamă 4

A fost doar o ofertă oficială făcută către clubul Astra. 600.000 de euro plus 30 la sută dintr-un viitor transfer, în următorii 3 ani”, a spus Șumudică, cu câteva zile în urmă. 

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și