Închide meniul

VIDEO | Marius Șumudică i-a cucerit pe turci. A dansat pe muzică orientală la petrecerea cu grătare pe care a ratat-o Denis Alibec

Antena Sport Publicat: 29 august 2020, 21:02

Reclamă
VIDEO | Marius Șumudică i-a cucerit pe turci. A dansat pe muzică orientală la petrecerea cu grătare pe care a ratat-o Denis Alibec

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Șumudică a făcut spectacol

A fost bairam în adevăratul sens al cuvântului. Înainte de dansul lui Șumudică, jucătorii au mâncat pe săturate carnea de pe grătarele făcute de turci. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim nu a lipsit de la eveniment, dar acolo putea fi și Denis Alibec, dacă ar fi acceptat oferta venită de la Gaziantep. 

Șanse mici pentru Denis Alibec să ajungă la Gaziantep

Tehnicianul celor de la Gaziantep a spus că şansele ca transferul lui Denis Alibec să se realizeze sunt mici. Astra cere mai mulţi bani, iar turcii nu sunt dispuşi să ofere atât. 

"Ştiu că clubul nostru şi-l dorea foarte mult, eu am spus că mi-l doresc. Suma de transfer am înţeles că este problema. De la noi de la club nu a vorbit nimeni cu Alibec de salariu. 

Reclamă
Reclamă

A fost doar o ofertă oficială făcută către clubul Astra. 600.000 de euro plus 30 la sută dintr-un viitor transfer, în următorii 3 ani”, a spus Șumudică, cu câteva zile în urmă. 

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și