Închide meniul

FABULOS! Messi, coleg de echipă cu Alexandru Mitriţă. Contractul care îl duce pe "Zeul Barcelonei" în aceeaşi echipă cu românul

Gal Dorin Publicat: 26 august 2020, 14:53

Reclamă
FABULOS! Messi, coleg de echipă cu Alexandru Mitriţă. Contractul care îl duce pe "Zeul Barcelonei" în aceeaşi echipă cu românul

DPA Images / Michael Regan

Leo Messi

Pe Messi pare să îl atragă o nouă colaborare cu Pep Guardiola, antrenorul cu care a avut atâta succes pe Camp Nou între 2008 şi 2012. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi ar fi purtat o discuţie telefonică în acest sens, chiar înainte ca Messi să trimită faxul prin care cerea rezilierea contractului cu gruparea blaugrana.

Leo Messi este aproape de un contract cu City Football Group

City Football Group este gigantul care deţine cluburi de fotbal pe toate continentele, inclusiv Manchester City în Europa.

Astfel, lui Messi i-ar fi oferit un contract pe trei ani cu o clauză specială: Trei ani în Premier League şi mai apoi pasul către Statele Unite, unde grupul deţine formaţia New York City.

În plus, arabii oferă la pachet şansa ca Messi să devină ambasadorul şi imaginea grupului în întreaga lume.

Reclamă

Probleme cu Barca. Bartomeu vrea 222 de milioane de euro

Dorinţa de reziliere unilaterală a contractului pare că a stârnit o dispută între Messi şi catalani, în ciuda declaraţiilor că acesta va fi lăsat să plece.

Argentinianul avea o clauză în contract care stipula că poate decide singur rezilierea până pe 10 iunie. Messi ar susţine că data nu mai este valabilă datorită pandemiei şi că poate face asta şi acum.

Cu toate acestea, preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu, nu doar că nu demisionează aşa cum i-ar cerut fanii, dar nu îi va da drumul fotbalistului decât pentru cel puţin 222 de milioane de euro: Exact suma pe care a fost vândut Neymar în 2017.

Reclamă 4 / 0/3

Oricât de mare ar fi, acest număr nu se compară cu clauza de 700 de milioane de euro de reziliere a contractului lui Messi, complet inaccesibilă oricărei echipe.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și