Închide meniul

FABULOS! Messi, coleg de echipă cu Alexandru Mitriţă. Contractul care îl duce pe "Zeul Barcelonei" în aceeaşi echipă cu românul

Gal Dorin Publicat: 26 august 2020, 14:53

Reclamă
FABULOS! Messi, coleg de echipă cu Alexandru Mitriţă. Contractul care îl duce pe "Zeul Barcelonei" în aceeaşi echipă cu românul

DPA Images / Michael Regan

Leo Messi

Pe Messi pare să îl atragă o nouă colaborare cu Pep Guardiola, antrenorul cu care a avut atâta succes pe Camp Nou între 2008 şi 2012. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi ar fi purtat o discuţie telefonică în acest sens, chiar înainte ca Messi să trimită faxul prin care cerea rezilierea contractului cu gruparea blaugrana.

Leo Messi este aproape de un contract cu City Football Group

City Football Group este gigantul care deţine cluburi de fotbal pe toate continentele, inclusiv Manchester City în Europa.

Astfel, lui Messi i-ar fi oferit un contract pe trei ani cu o clauză specială: Trei ani în Premier League şi mai apoi pasul către Statele Unite, unde grupul deţine formaţia New York City.

În plus, arabii oferă la pachet şansa ca Messi să devină ambasadorul şi imaginea grupului în întreaga lume.

Reclamă

Probleme cu Barca. Bartomeu vrea 222 de milioane de euro

Dorinţa de reziliere unilaterală a contractului pare că a stârnit o dispută între Messi şi catalani, în ciuda declaraţiilor că acesta va fi lăsat să plece.

Argentinianul avea o clauză în contract care stipula că poate decide singur rezilierea până pe 10 iunie. Messi ar susţine că data nu mai este valabilă datorită pandemiei şi că poate face asta şi acum.

Cu toate acestea, preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu, nu doar că nu demisionează aşa cum i-ar cerut fanii, dar nu îi va da drumul fotbalistului decât pentru cel puţin 222 de milioane de euro: Exact suma pe care a fost vândut Neymar în 2017.

Reclamă 4 / 0/3

Oricât de mare ar fi, acest număr nu se compară cu clauza de 700 de milioane de euro de reziliere a contractului lui Messi, complet inaccesibilă oricărei echipe.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și