Închide meniul

Răzvan Marin, în Serie A. Mijlocaşul nu mai face parte din planurile lui Ten Hag

Antena Sport Publicat: 24 august 2020, 11:17

Reclamă
Răzvan Marin, în Serie A. Mijlocaşul nu mai face parte din planurile lui Ten Hag

Profimediaimages

Răzvan Marin poate pleca de la Ajax

Cagliari este echipa care îl va cumpăra pe mijlocaşul de 24 de ani, care nu a intrat în calculele lui Erik ten Hag nici pentru meciul amical cu Salzburg. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rămâne de văzut dacă fosta echipă a lui Walter Zenga îl va lua împrumut pe român sau va plăti o sumă de transfer. Ajax în lua în vara anului trecut, cu 12.5 milioane de euro de la Standard Liege. 

Răzvan Marin, făcut praf de Rafael van der Vaart

Răzvan Marin e criticat din toate părţile la Ajax. După ce a rezistat doar 45 de minute în amicalul cu Wolfsberger, mijlocaşul de 24 de ani a fost făcut praf de Rafael van der Vaart.

"Foarte slab, foarte slab! Se mişcă bine, am avut întotdeauna sentimentul că poate mult mai mult. Dar nu are încredere deloc. Cum joacă mingea… parcă e daltonist", a spus Van der Vaart. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și