Închide meniul

Le-a căzut site-ul! David Silva s-a răzgândit în toiul nopţii şi a declanşat haosul online. Unde va juca spaniolul

Gal Dorin Publicat: 18 august 2020, 5:28

Reclamă
Le-a căzut site-ul! David Silva s-a răzgândit în toiul nopţii şi a declanşat haosul online. Unde va juca spaniolul

DPA Images / Mike Egerton

David Silva în timpul unui meci pentru Manchester City

Bascii au anunţat transferul celebrului mijlocaş imediat după finalul semifinalei Europa League dintre Inter şi Şahtior. Silva a semnat până în 2022 şi se va întoarce în La Liga natală după o absenţă de un deceniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Silva, campion în Premier League 

Internaţionalul spaniol a câştigat patru titluri de campion ale Angliei cu Manchester City, două Cupe ale Angliei, cinci Cupe ale Ligii şi trei Supercupe. În plus, este campion mondial şi dublu campion european cu naţionala Spaniei.

"Eu nu puteam să-mi imaginez când am ajuns aici că vom câştiga atât de multe titluri", a declarat Silva, care a jucat în 27 de meciuri de Premier League în acest sezon şi a reuşit să înscrie de şase ori.

Silva, super oferta de la Lazio

Interesul lui Lazio pentru Silva era ceva cunoscut de toţi iar echipa romană era gata să-i ofere lui "El Mago" un salariu stagional de trei milioane de euro, plus un avion privat şi o casă de lux în centrul Romei.

Cu toate acestea, David Silva a ales să se întoarcă în Spania după un deceniu petrecut la Manchester City. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și