Închide meniul

UPDATE | Cutremur la Barcelona! Un jucător a fost confirmat cu noul coronavirus. Reacţia fotbalistului catalanilor

Antena Sport Publicat: 12 august 2020, 16:34

Reclamă
UPDATE | Cutremur la Barcelona! Un jucător a fost confirmat cu noul coronavirus. Reacţia fotbalistului catalanilor

DPA Images / Miguel Ruiz via Hepta

Caz de coronavirus la Barcelona

UPDATE 19:30 | Todibo este jucătorul vicecampioanei Spaniei care este infectat cu Covid-19. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Salutare tuturor, vă informez că am fost testat pozitiv cu Covid-19. Sunt asiptomatic şi mă simt bine. Ca urmare a protocolului medical, sunt acasă. Îmi doresc foarte mult să mă întorc la antrenamente, dar acum este momentul să în izolare până când voi scăpa de virus", a anunţat jucătorul pe contul său de Twitter.

Barcelona a anunţat că un jucător a fost confirmat cu noul coronavirus. Clubul nu a dezvăluit identitatea jucătorului, însă a precizat că este vorba de un fotbalist care a venit în presezon. Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Todibo, Wague, Alena, Rafinha, Miranda sau Oriol Busquets sunt jucătorii sosiţi la echipă în pre-sezon.

Conform clubului, jucătorul nu are simptome şi a fost izolat acasă. Acesta nu a luat contact cu restul lotului. Astfel, în acest moment, meciul cu Bayern nu este în pericol. 

Reclamă

Barcelona are emoţii şi cu Messi

Lionel Messi s-a întors la antrenamentele Barcelonei după ce a avut nevoie de 48 de ore de odihnă şi medicamente. Argentinianul a primit o lovitură dureroasă la gleznă, în timpul meciului cu Napoli.

Deşi bandajat strâns, Messi s-a antrenat normal şi nu există mari temeri că va fi lăsat acasă. Foarte probabil, va face deplasarea la mini-turneul de la Lisabona, care va duce la încoronarea unei noi campioane a Europei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și