Închide meniul

Motivele pentru care Stanciu poate ajunge în Premier League! Ce spun englezii despre mijlocaşul Slaviei

Antena Sport Publicat: 12 august 2020, 5:10

Reclamă
Motivele pentru care Stanciu poate ajunge în Premier League! Ce spun englezii despre mijlocaşul Slaviei

Nicolae Stanciu (Slavia Prague). GES / Football / UEFA Champions League: Borussia Dortmund - Slavia Prague, 10.12.2019 - Football / Soccer / UEFA Champions League: Borussia Dortmund vs SK Slavia Prague, Dortmund, Dec 10, 2019 | usage worldwide (Credit Image: © Edith Geuppert/DPA via ZUMA Press)

  • Joacă frecvent la naţională
  • A fost comparat cu Hagi şi Mutu
  • A jucat în Champions League cu Slavia Praga
  • Jucător polivalent
  • Are acelaşi agent cu jucători de la Aston Villa şi Newcastle

Nicolae Stanciu are cinci calităţi care nu doar că se potrivesc cerinţelor din Premier League, dar sunt şi pe măsura cerinţelor antrenorului Marcelor Bielsa. "Decarul" naţionalei poate juca şi pe ambele flancuri şi chiar în poziţia de "vârf fals" dacă este necesar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător al celor de la FCSB a făcut parte din echipa Slaviei care le-a înfruntat pe Inter, Borussia Dortmund şi Barcelona în faza grupelor Champions League anul trecut. Chiar dacă nu a reuşit să înscrie, experienţa lui Stanciu în meciuri de nivel înalt nu poate fi contestată.

Slavia cere o sumă consistentă

Slavia Praga le-ar fi comunicat celor de la Leeds că Stanciu ar fi disponibil pentru o sumă în jurul a şapte milioane de lire sterline, conform Daily Mail

Parcă pentru a confirma că merită o sumă atât de însemnată, mijlocaşul român a marcat un gol superb în amicalul cu MOL Vidi, terminat cu scorul de 3-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş Vezi toate știrile
Citește și