Închide meniul

Motivele pentru care Stanciu poate ajunge în Premier League! Ce spun englezii despre mijlocaşul Slaviei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 august 2020, 5:10

Motivele pentru care Stanciu poate ajunge în Premier League! Ce spun englezii despre mijlocaşul Slaviei

Nicolae Stanciu (Slavia Prague). GES / Football / UEFA Champions League: Borussia Dortmund - Slavia Prague, 10.12.2019 - Football / Soccer / UEFA Champions League: Borussia Dortmund vs SK Slavia Prague, Dortmund, Dec 10, 2019 | usage worldwide (Credit Image: © Edith Geuppert/DPA via ZUMA Press)

  • Joacă frecvent la naţională
  • A fost comparat cu Hagi şi Mutu
  • A jucat în Champions League cu Slavia Praga
  • Jucător polivalent
  • Are acelaşi agent cu jucători de la Aston Villa şi Newcastle

Nicolae Stanciu are cinci calităţi care nu doar că se potrivesc cerinţelor din Premier League, dar sunt şi pe măsura cerinţelor antrenorului Marcelor Bielsa. "Decarul" naţionalei poate juca şi pe ambele flancuri şi chiar în poziţia de "vârf fals" dacă este necesar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător al celor de la FCSB a făcut parte din echipa Slaviei care le-a înfruntat pe Inter, Borussia Dortmund şi Barcelona în faza grupelor Champions League anul trecut. Chiar dacă nu a reuşit să înscrie, experienţa lui Stanciu în meciuri de nivel înalt nu poate fi contestată.

Slavia cere o sumă consistentă

Slavia Praga le-ar fi comunicat celor de la Leeds că Stanciu ar fi disponibil pentru o sumă în jurul a şapte milioane de lire sterline, conform Daily Mail

Parcă pentru a confirma că merită o sumă atât de însemnată, mijlocaşul român a marcat un gol superb în amicalul cu MOL Vidi, terminat cu scorul de 3-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și