Închide meniul

Olăroiu e de neoprit în China! Jiangsu a trecut pe primul loc în clasament! Teixeira a reuşit o dublă

Silviu Corneanu Publicat: 9 august 2020, 14:54

Reclamă
Olăroiu e de neoprit în China! Jiangsu a trecut pe primul loc în clasament! Teixeira a reuşit o dublă

ImagineChina / Imaginechina via Hepta

Cosmin Olăroiu este antrenorul celor de la Jiangsu Suning

În etapa a 4-a din noul sezon din China, Jiangsu a trecut în deplasare de Guangzhou R&F cu scorul de 2-0, prin dubla lui Teixeira, din minutele 22 şi 35.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olăroiu are 3 victorii şi un egal, după 4 etape, având 10 puncte. Locul 2 este ocupat de formaţia lui Cannavaro.

Liga din China a schimbat sistemul competiţional

Noul campionat din China are două grupe de câte opt echipe. Cei de la Jiangsu, sunt în grupa A, alături de Guangzhou Evergrande, formaţia lui Cannavaro, fostul secund al lui Oli.

Jiangsu Suning îşi dispută meciurile la Dalian. Alături de formaţia lui Oli şi de Gunagzhou, în grupa A se mai află Shandong Lueneng, Shanghai Shenhua, Shenyhen, Henan Jianze, Dalian Pro şi Guangshou R&F.

"70 de zile vom sta în cantonament. Fiindcă, în această perioadă, se vor juca cele 14 meciuri din grupa noastră. Apoi, primele patru clasate merg în play-off-ul pentru titlu, unde vin şi celelalte patru clasate din grupa B, iar ultimele patru clasate, din cele două serii, se duc în play-out", spunea Olăroiu înainte de reluarea noului sezon. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și